Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Friday, January 14, 2011

Superwomankah Aku?

Dh 2 hari aku tk update blog...kebizian melanda....maklumlah kelas dh start, kan. Blk klas, dh kul 10 lebih, buat mana2 kerja rumah yg wajib, kemas beg sekolah anak2, gosok baju mana yg patut, then mata pn dh mula nk tertutup...mcm di gam2...macam nilah rutin sbg ibu, isteri, pelajar, felo, programmer, businesswoman n 1 lg...blogger....huhuhu....

Ramai yg tanya, aku tk penat ke? Jawapan aku adelah ; penat tu mmgla penat...tp hidup mesti diteruskan....trpaksa lalui semua cabaran dan galas seme tgungjwb yg ade....itulah pilihan yg ade skrg...dgn mggu ni dh stat aktiviti kt kolej, hr yg aku tkde kelas, ade aktiviti kolej plak...nsb baik ade hubby yg memahami wife dia ni punye tgungjwab yg amat besar utk digalas....

Kalo ade pengiktirafan kt luar sana, adakah aku layak digelar Superwoman? Macam2 benda kena wat dlm 1 masa...thats why utk study aku kena hadkan 3 subjek je 1 sem...penat woo...tk trkejar nti....aku kalo wat ape2 bajet seme nk terbaekkk punye...kalo 3 tu blhla aku target nk score, bkn stkt lulus aje...stkt ni, Alhamdulillah...berkat support hubby & anak2 trsayang yg dh mula fhm rutin mama diorg nih...aku bisa menggalas semua tanggungjwab yg ada...yg pnting support mesti ade...barulah kekuatan tu timbul....dtglah cabaran cmne pn....pasti bisa diharungi jua....Insyaallah...

Superwoman...gambar hiasan semata2...

Macamana dgn kwn2? ade tk experience mcm aku ni? mehla kita share kt sini...
www.tips-fb.com

8 comments:

Zue said...

ha mah sini nak komen. awat tak tidoq lg?huhu...
hum mmg patot digelar superwoman. kalau siti.siti da tido lame da. da pengsan agaknye

NINIEZANE said...

ye ke siti? td dh trtido sbnrnye...tp dh trbangun blk sbb anak nk susu...bngun buatkan susu utk anak, langsung mata dh tk ngantuk...

Zefa NorAsmara said...

Nnie, awak memang superwomen. Sy yg cuma kerja dan urusrumahtangga pun selalu penat.. kalau sambung study lg camnelah..

NINIEZANE said...

ye ke...trima kasehla...seronok dpt share experience kt sini...

Zue said...

agak la penat kot........tu yang makin slim tu.bg tips sikit kak wan..

NINIEZANE said...

tipsnye...kena jd superwoman mcm kwan...hihihi.....

Zue said...

hahhah kok gitu????alamt kene kawen cepat la gitu huhu

Ninie said...

hehe...hbs study nti..lehla kawen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...