Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Saturday, January 1, 2011

Siapakah Hanis Zalikha?



Salam semua....kenal tk sapa si cantik manis dlm gambar nih? Skrg ni dunia blog dh jd femes disebabkan dia...!!! Semua org bercerita psl dia.....malah cariannye kt Google dh mengatasi Dato Siti Norhaliza!!!! Siapa dia ni? Marila kita terjah...dialah si cantik manis HANIS ZALIKHA!!!!

Semua org mngkin dh kenal dia skrg...di semua blog ada link blog dia dan bnyk entry psl dia dan follower dia pun dah 17,997 tau just now....

Ade tk blog lain yg blh mengatasi followers blog dia? Rasanya blum ade lg kot...Kalo ade, just sharela kt sini..  .mmg hebatla blog tu kalo followers dia dh mngatasi blog si Hanis Zalikha ni...wow!!

Dgn nama blog yg simple :  just inibelogsaya.blogspot.com beliau mampu memeriahkan dunia blog dgn coretan dan gaya penulisannya yg bikin buat semua org ketagih dan tertunggu2 untuk tunggu next story...hebat kan?

Sorryla, kalo aku dh terlambat utk cerita psl Hanis Zalikha ni...tp saje2 suke2 nk cerita psl dia...actually dia student IPTA tmpt aku bekerja...banggala gak kan...yg bezanye dia kt branch dan aku kt main campus...

Ini serba sedikit psl Hanis Zalikha yg aku cedok dr blog Mr Eyriqazz yg tk kurang glamernye nih...(jgn mare mr eyriqazz, nti sy terjah blog anda pula...)

1)Hanis Zalikha seorang pelajar UiTM (mendapat tajaan JPA), model sambilan, penulis blog yang popular dan filemnya bersama Nabil bakal ditayangkan tak lama lagi (bila ye?)
2)Hanis Zalikha dicalonkan untuk kategori "Best Celebrity Blog" pada majlis "Nuffnang Asia Pacific Blog Award" di Singapura pada tahun 2009
3)Hanis Zalikha mendapat RM3,000 hasil berblog dan iklan Nuffnang di blognya. Ahli keluarganya turut mempunyai blog.


Ok, itu sahajalah yg aku nk share kt sini...nk tau selebihnye psl Hanis Zalikha...just go to her blog...babai.. www.tips-fb.com

8 comments:

Sharinginfoz said...

hanis memang glamour betul

kakchik@ella said...

hai ninie, kat belog kakchik ada gmbr hanis lagi. kakchik attend birthday party dia bln 10 aritu. dia mmg cantek dn menarik. kalau nk tgk, cuba cari n3 bln 10 tahun lepas.

Bab earning Nuff tu, sbnrnya lbh dr tu dik. itu yg lama tu. berapa? rahsia ... hihi.

Hanim Mahali said...

Hanis Zalikha dah menjadi idola setiap bloggers especially gurlz... she so amazing in blogging...

NINIEZANE said...

sharinginfoz : mmg dia glamer kan?
k chik : trima kasih for the info..sy pn copy dr blog eryqazz utk entry dia awal thn lps...skrg agaknye dh capai 4 angka..
hanim : ye betul...semua dh jdkan dia idola dlm berblog..

cik mah said...

hehehe..kalu la dapat sebanyak tu kat nuffnag, kalu aku cukup dah tu..tak yah kerja dah..tulis blog jer

cik mah said...
This comment has been removed by the author.
NINIEZANE said...

ye..btul tu mah...kenala rjn2 tulis blog skrg neh...huhuhu

syima hanifah said...

ouh hanis..dia mmg fames..
she my junior,slalu study bilik dia coz rumate hanis my besfren..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...