Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Wednesday, January 26, 2011

Cuti2 Malaysia Part 1

Sempena minggu depan dah nak cuti CNY, aku cadang nak gi holiday ngan family, rasanya dh lama tak gi cuti2 Malaysia nih sejak hubby dok sibuk je dgn car wash dia. Maklum la bisnes baru, banyak masa yg kami kena korbankan..... Rasanya dah sgt letih & nk release tension sangat dh, kalau dapat pergi holiday bestnyerrrrrr....

Anak-anak pun sekarang dah pandai ajak gi holiday, sbb diaorg pun dh boring dok umah jek, kalau hari minggu tu, slalu kami kuar gi tesco, uptown, i-city, carrefour, pendek kata semuanye berlegar2 di sekitar shah alam ni jek. Kadang2 kesian gak kt diorang, tapi nak wat cmne, papa diorg pn wat semua tu utk family gak....huhuhuhu.....

So, sblm gi holiday ni ingat nk survey dulu tempat2 yg menarik dari segi environment, price & sesuai tk ngan my family. Nak pusing2 dalam Mesia ni jek, takde la sampai nk ke oversea (tk ckp bajet lgk...uhuk..uhuk...).

So, kt sini ingat nak minta tolong kawan2/blogger2 sekalian suggest tempat2 yg menarik kt Malaysia yg indah ni, rasanya mesti ramai yg tau.

So, kami ingat nak wat contest la. Nak mintak tolong kawan2 sekalian  bg idea @ cadangan untuk kami pilih tempat2  yg menarik. Caranya mudah sahaja, setiap org mestilah memberi cadangan tempat yg menarik, dr segi perjalanan tk kisah la melalui flight @ kenderaan darat, nk wat karangan/esei pn blh...janji menarik & padat dgn info2. Satu lagi dari segi bajet spt makan, hotel, souvenir & lain2 kos sampingan. Setiap entry mestilah disertakan dgn gambar2 percutian anda @ gambar2 yg menarik bg tempat yg anda cadangkan tu. Kalau sekadar nak bg tau tempat & letakkan gambar2 yg menarik pun takpe, terpulang kpd kreativiti masing2.

So, contest ni terbuka kpd semua orang, dgn hadiah yg agak lumayan...hehehe....nk tau? Tgu Cuti2 Malaysia  Part 2 plak...SURPRISE!!!.so, preparela dulu entry korang...nti i dh post Part 2, bru korang bg link entry tu...



sekadar gambar hiasan....
www.tips-fb.com

3 comments:

Farihan said...

JOM JAWAB CONTEST

http://farihanmohamad.blogspot.com/2011/01/giveaway-contest-10-contest-pic-hitam.html

bleh follow blog contest skali

Suya said...

xsir ke jalan2 area utara ke? mung belajar kat perlis dulu dop?

NINIEZANE said...

suya: nk jgk...meme ade plan nk g langkawi...mu wakla post psl perlis...nti tgu aku post CCM part 2 deh...hadiah lumayan...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...