Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Sunday, January 9, 2011

Followers & AJL

Salam semua....bukak2 blog arini followers dah 92...lg 8 nk ckup 100...aku ingat nk bg present kt follower ke 100....so, tgula sape yg bertuah tu ye....



So, utk semua followers n pembaca blog aku (yg tk seberapa neh) yg msh belum follow pn tkpe...aku dh prepare 1 playlist lagu2 AJL yg dipertandingkan mlm td...so, sape2 yg nk layan lagu2 best tuh...rjn2la bukak blog aku neh...korang boleh dgr je kesemua 14 lagu yg ada @pun boleh select nk dgr lagu mana....tmbhan sket...korang kena playla kalo nk dgr ye sbb aku tk buat autoplay sbb tkt ade yg tk suke dgr lagu smbl bc blog...

Sape yg nk jgk playlist cm aku...leh dptknnya di sini....yg pntg kena register dulu, then boleh pilih nk lagu ape, skin yg macamana & setting yg korang nk....adios...Sharing is Caring...kan?

Anyway, aku nk ucapkan tahniah kepada Ana Rafalli di atas kemenangan beliau mlm td...actually unexpected result...but yesterday was her day...and she has do the best....even ade bnyk lg lagu2 yg best2, tp diorg mb tkde luck utk thn ni...anyway..tahniah kpd semua pemenang...

p/s : Msh blum trlambat utk join contest azam baru thn 2011 sbb penyertaan msh dibuka...hadiah misteri menanti utk entry plg best....so, sape2 yg nk join leh klik sini....

** Kalo ade sape2 yg nk oder foot detox & slim patch secara borong, blh dptkannye di SINI... www.tips-fb.com

4 comments:

Pearl Kaz said...

x dpt jadi follower yg ke-100 pun xpelah.. huhu.. anak akak comel. whee!~

NINIEZANE said...

pearl kaz : mekaseh ye follow...rjn2la jenguk kt sini...

Sunah Mohammad said...

kalo gitu nak unfollow lah...bila da nak sampai 100 saya follow balik! haha~

NINIEZANE said...

hehe...jgnla cmtu...i dh folo u ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...