Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Friday, March 18, 2011

Contest Cuti2 Malaysia Part 2


Ok kawan2...kita sambung semula pasal Contest Cuti2 Malaysia Part 2....untuk baca Part 1, klik SINI...so ceritanye cmni...

"Perancangan kami nak bercuti dlm bulan Jun ni, iaitu masa cuti sekolah. CNY ni kami sekeluarga nak balik kampung, nun di neg Cik Siti Wan Kembang,  so kami ingat nak prepare awal2, sebab bln Jun tu cuti sekolah. Sempena contest ni saya harap kawan2 leh kongsi bersama pengalaman2 manis bercuti bersama yg tersayang, semoga ia menjadi panduan kepada kami sekeluarga & kawan2  yg lain yg merancang nk gi bercuti seperti kami".

Hadiah2 menarik menanti pemenang yg berjaya menghasilkan entry yg menarik. Tarikh tutup penyertaaan dilanjutkan sehingga 18 Mac 2011.

Cadangan utk hadiah :

1st prize         - Handphone Nokia 1280 & sim card Maxis Hotlink 
                        -1 pack Foot Detox Patch
                        - ditaja oleh TipTop AutoSpa
 **(sape2 yg menang hphone ni nti, blh jadikan ia hp kedua @ ketiga @ blh bg kt anak2 pakai)


2nd prize        - Jam Dinding 2 serangkai
                        -1 set Foot Detox Patch
                        - ditaja oleh Paradigma Resources


3rd prize         -1 set cadar single
                        -1 set foot detox patch
                        - ditaja oleh Paradigma Resources

5 hadiah sagu hati   - 1 set foot detox patch
                                 - ditaja oleh Paradigma Resources

(Gambar di atas adalah contoh sahaja, tk semestinya itu design yg akan pemenang dapat, ia bergantung kepada stok nanti)

So, untuk mendapatkan hadiah2 di atas, kwn2 mestilah memenuhi syarat2 berikut :

1. Spt biasa, contest ini ditaja oleh Paradigma Resources & TipTop AutoSpa. Niniezane adalah sbg penganjur...so, perlu follow ketiga2 blog neh...
2. Letakkan gambar kt atas neh (bkn gmbr hadiah tau) kt  entry dan sidebar blog anda...
3. Masukkan ketiga2 link blog dlm bloglist anda...
4. Buat satu ENTRY tentang contest ini dengan tajuk "Contest Cuti2 Malaysia by Niniezane"

5. Dalam entry tersebut, bagila cadangan tempat yg menarik, dr segi perjalanan tk kisah la melalui flight @ kereta, nk wat esei pn blh...janji menarik & padat dgn info2. Satu lagi dari segi bajet spt makan, hotel, souvenir & lain2 kos sampingan. 
6. Setiap entry mestilah disertakan dgn gambar2 percutian anda @ gambar2 yg menarik bg tempat yg anda cadangkan tu. 
7. Sila link kan tajuk di atas dengan post ini.
6.  Sila TAG 5 ORANG kawan dan pastikan mereka tahu tentang contest ini.
7. Akhir sekali sertakan permenant link entry contest ini di ruangan komen di bawah.

Itu sahaja....harap ramai yg join...di samping untuk contest..kwn2 lain pn blh share gak info2 untuk pegi bercuti...So, masa ade lbh kurang sebulan dari sekarang...so, ape lagi.....htr entry anda sekarang.....and Gud Lak everybody...


www.tips-fb.com

32 comments:

Ted said...

wahh, macam menarik je hadiah ni

NINIEZANE said...

haa...kalo rasa menarik..mehla join...

bum+cuk said...

menarik! menarik! set cadar tu nampak best!

Zue Cancer said...

kak wan!!!na msuk...!!!! tapi gambo cun2...kat kamera kawan...bile tutup ni?

NINIEZANE said...

bum+cuk : mmg best...mehla join...

zue :tkpe..smpat lg...close 28 feb 2011

fatin hanani said...

salam..akak da join contest fatin x???
sebab akak da salh bagi link kat fatin. :)

NINIEZANE said...

fatin...tu akak jemput join contest akak..sbb tu link salah...akak nk join contest fatin, tp dh tk sempat...

Sarah Syazwani said...

x dapatla nk masukk..gambar2 ms cuti dh transfer dlm cd..pas2 x igt lak letak mana..tp nk suggest pegila melaka sbb byk tmpt menarik..mcm a'famosa sgt sesuai tuk pegi dgn famili..ada mcm2 dlm tu..selain tu ada eye og malaysia,river cruise, tmn mini, tmn buaya, zoo melaka n taming sari

Sarah Syazwani said...

pembetulan..bkn a'famosa tmpt sejarah tu..a'famosa resort..hehe

NINIEZANE said...

sarah : thanks for ur suggestion. tp kwan dh pegi kt situ...mmg best pn...cdg2 mcm nk g langkawi plak kali ni...

eb ezrin2 said...

eB join cuti kali ke2 nih

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

eB polo lagi 2 blog tuh 2 5 yer
TQ

eT said...

berasap nk siapkan en3 cuti2 nih..hehe

meh nengok...kalo xkene..bgtau yer...

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/02/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-cuti2-malaysia-part-2.html

Mama Zharfan said...

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

SyUhAdA said...

bes nie..
nnti syu join ye..~

Matjoe said...

saya akan join. sebab dah ada percutian nak sajes kt u

Zue Cancer said...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/contest-cuti-cuti-malaysia-niniezanie.html

kak wan entry da siap. tapi nak suggest tok kak wan.macm tak ok jek..huhu...sebb dia more pada tempat pogram. sj gatai join contest ni. takdpt fon dapat saguhati pon jd....huhu

NINIEZANE said...

syuhada : jgn lupa wat entry best2...

matjoe : saya tunggu entry dr u ye...hntr jgn tk htr...

siti :trima kaseh join...nice entry...lengkap dh info tu...blh dijadikan panduan..nti kwan msukkn dlm list...

Nad @ MamaZakwan said...

salam
saya nak join ye
http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/02/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

tq

miezaniera said...

salam kak wan...dh siap entry..meh la tgk ;D

http://www.miezaniera.com/senangmenang/?p=131

Sarah Syazwani said...

sempat x ni..hehe

http://sarahkamil.blogspot.com/2011/02/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

Sarah Syazwani said...

ni yg part 2 punyer program ke Langkawi..same je tmpt menginap cuma jln2 tu ada lain sket

http://sarahkamil.blogspot.com/2009/05/alkisah-langkawi.html

Matjoe said...

sis,

sempat lagi, sib baik tarikh extend.

http://www.matjoe.com/2011/03/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

aritu nak kejar dateline 28 feb, tp baby lahir so mmg x smpt siapkan. mesti terjah place yg i sajes

♥ Che NamNam ♥ said...

Saya nak join jugak lah,dah jadik follower belog nie 199,belog TipTop ke 49 dan belog paradigma ke 108.Id follower Sayangku faish. okehhh nanti sy wat entry nyer n follow syarat2 yg lain..

salam kenal..:)

NINIEZANE said...

che nam : tq ye...nti jgn lupa htr entry...

♥ Che NamNam ♥ said...

huwaaaa sempat lagik ker neh nak joinn..jangan tendang sy,sy nak join jugak..

http://faish5807.blogspot.com/2011/03/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

mudahan puan penganjur masih terima sy walaupon agak lewat tapi on time kan..hahaha..

♥ Che NamNam ♥ said...

puan penganjur datang check yerk kalau ada yang terkurang lagik inform sy yer tapi rasenyer dah cuba sehabis baik penuhi semua syarat.TQ

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

mariah_smile said...

hai.. dah join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/contest-cuti2-malaysia-part-2-by.html

deqlis said...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/contest-cuti2-malaysia-by-niniezane.html

Oopss..Cikgu Cinta said...

kak wan. even blog da takde tapi link ader lagi. ni link dia tau

http://opsscikgucinta.blogspot.com/2011/02/contest-cuti-cuti-malaysia-niniezanie.html

Oopss..Cikgu Cinta said...

kak wan. even blog da takde tapi link ader lagi. ni link dia tau

http://opsscikgucinta.blogspot.com/2011/02/contest-cuti-cuti-malaysia-niniezanie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...