Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Tuesday, May 3, 2011

Pengumuman Pemenang Peserta Contest Cuti2 Malaysia by Niniezane

Kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta Contest Cuti2 Malaysia by Niniezane tempohari. Terlebih dahulu Ninie nk mintak maaf sebab mengambil masa yang lama untuk mengumumkan keputusan ini kerana sibuk dengan exam dan beberapa komitmen lain....sekarang dah merdeka dan sudah tiba masanya Ninie umumkan keputusan tersebut yang baru sempat dinilai oleh Ninie sendiri...hehe...

Sebenarnya semua peserta telah membuat entry yang sangat menarik dan agak sukar untuk menentukan pemenang. Tetapi adat pertandingan, ada menang dan ada yang kalah...kepada yang kalah...anda juga adalah pemenang kerana semua peserta akan dapat hadiah....

Disebabkan hanya 13 peserta yang menghantar entry, Ninie nk buat perubahan sedikit kepada senarai hadiah. Senarai terkini hadiah yang akan  diberikan kepada pemenang adalah seperti berikut :


1st prize         - Handphone Samsung GTE-1080f & sim card Maxis Hotlink 

                       
2nd prize        - Jam Dinding 2 serangkai
                     
3rd prize         -1 set cadar single kartun Mickey Mouse
                       
10 hadiah sagu hati   - 1 set Relaxion Detox Foot Patch (Ionic Patch)


Kesemua hadiah di atas ditaja oleh ParadigmaResources & Tip Top Services Auto Spa. Perubahan dilakukan bagi memastikan semua peserta mendapat hadiah. Model handphone juga ditukar kerana model Samsung memberikan lebih function dengan skrin warna berbanding nokia yang mempunyai skrin hitam putih. Walaubagaimanapun, nilai harganya adalah sama. Diharapkan semua peserta berpuashati dengan perubahan ini.



Dengan itu, masa yang ditunggu-tunggu telah tiba....dan ...PEMENANGNYA ADALAH......
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/


1st prize - 


2nd prize - 
13. deqlis


3rd prize - 
3. Nana



Pemenang hadiah Saguhati :


2. eT
9. Matjoe

TAHNIAH diucapkan kepada semua peserta dan pemenang contest kali ni. Jangan serik2 untuk join lagi contest Ninie ye. Sila emelkan nama, alamat & notel anda ke niniezane_2404@yahoo.com untuk penghantaran hadiah. Jangan lupa bg nickname anda bagi mengenalpasti pemenang.

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada semua pemenang....



                                 www.tips-fb.com

12 comments:

Sarah Syazwani said...

yeahhhh..menangla jugakkk

deqlis said...

alhamdulillah rezeki deqlis :-)

tahniah jua buat Nana, MZ,EB, eT, miezaniera, nanakimie (Geng CGL) dan semua yg bertuah...dan bakal2x jadik geng giller contest...


ok deqlis dah email detail ya...;-)

♥ Che NamNam ♥ said...

tahniah pada semua...!!

alaaa cemburu sama itu deqlis sebab sayer siang malam dok doa supaya dapat nombor dua sebab sayer nak jammmm dindinggggg itewww...huwaaaaaaa...

hahaha TQ yer ninie.nanti sy email add sy.TQVM

nanakimie said...

thnks infom nana sis:)mekaceh bg adiah sguhati utk nana..hehe..t nana email yer...

fazilzura said...

TAHNIAH tuk pemenang ..

wah hok dpt 1st price tu , sonok sakan dia... aci dia kene open table banje kawn2 ni

miezaniera said...

tahniah pd SEMUA sbb semua adalah pemenang..thanks kak wan inform saya..saya pn nk kena email gak ke hehehe

Nana said...

saya dah email..
tq..
tahniah semua!

♥ Che NamNam ♥ said...

sy dah send email yer.TQ

niniezane said...

Sarah : tahniah, semua adalah pemenang...tiada pengalah....

deqlis : tahniah deqlis...

chenamnam : ye ke...kena deal sama itu deqlisla kalo dia nk tukar...huhuhu

nanakimie : sama2 nana...

fazilzura : soh dia open, jgn tk open...

miezaniera : nk email pn boleh bai...kasi penuh inbox k wan..hehe...

nana : ok, ninie dh terima ye...

chenamnam : ok, ninie dh terima jgk...

eb ezrin2 said...

wah tq yer... & tahniah semuer ;p
tq deqlis... ;p

Zue Cancer said...

kak wan thanks bg zue mmng..kat sini payah nak o9 seminggu sekali jer boleh,.... :(takde tenet plak tu

deqlis said...

Laa.. che nam nam nak hadiah tue ker?? pesal tak habaq deqlis??

deqlis faham perasaan mu itu..

klu nk meh tukar suka sama suka..ok jer..hp tu klu dpt deqlis leh wat 2nd number khas for biz ke kan..

itu pun klu nak laa..contact deqlis ellismelia@yahoo.com (sbb hadoah dah sampai)

tak kisah pun dah nama pun masuk GA nie suka2x kan...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...