Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Monday, November 14, 2011

Butik Mumdreams Kini Dibuka Di Shah Alam!!!

Salam kawan2, ni nk citer yg Butik Mumdreams, di mana ownernya adalah my best friend, Pn Amilin Husni baru dibuka di Shah Alam tau!!!

So, kepada kawan2 yg tinggal di area Shah Alam neh, yg pragnant, menyusukan anak ataupun ada baby kecik, lehla datang menjamu mata kat butik ni kerana ia menyajikan pelbagai barang untuk baby, ibu mengandung & menyusukan anak...memang one stop centre lah untuk u alls....

Kalo dulu kwn2 yg dok di Shah Alam ni dengar aje nama butik ni, kan pastu kalo nk pegi, jauh lak...kt Bangi nun...so, skrg dh blh pegi selalu, dekat aje...kat Seksyen 20 aje...deret kedai baru depan Apartmen Suri Puteri...
kalo dari UiTM ni, plg lama pun 15-20 min jelah kalo tak jem...

So, nilah gambar2 yg sempat diambil masa saya buat lawatan tapak bersama hubby lunch tadi...hehehe...

bersama koleksi jubah pragnant

koleksi produk untuk ibu2 lepas bersalin & baby baru...

bersama koleksi produk untuk baby....rattle for ur baby...

di depan kedai...ade gambar saya sehh....

bersama tuan punya butik...my bestfriend...amilin...

 Lynn...aku doakan mung sukses sokmo deh...tumpang gembira dengan kejayaan mung...


p/s : kalo nak shopping online kat mumdreams ni, klik SINI

www.tips-fb.com

5 comments:

MAMASUE said...

mamasue dah pernah lalu kt tepi kedai tu...tp tak pernah masuk lg....lepas ni wajib singgah.

niniezane said...

ye ke...kena pegi tu mamasue...wajib utk org s. alam...hehehe...

Atia Adina said...

ad ngan niza g masa 1st day dia buka.....masa tu dia bagi diskaun 25%

niniezane said...

aah...ade niza ckp...hehe...bnyk ke shopping?

kolxie said...

kdai y jual pralatan ibu n bayi...huhuhu..modal utk bukak kdai mesti mahal kn..kat kuantan susah btl nk cr...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...