Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Thursday, January 27, 2011

eKebajikan Oh eKebajikan

Mesti korang tertanye2, apa kebendanye eKebajikan neh? Actually ni nama sistem yg aku sdg bangunkan skrg...sdg pening kepala dok ngadap coding nk bg sistem ni jalan dan siap utk digunakan....Sistem ni merekodkan segala bantuan kewangan yg diterima oleh pelajar UiTM tk kirala loan ke, scholarship ke, zakat ke, insentif makan ke, pengecualian yuran ke, semua akan terpapar kt sistem neh...& student akan boleh wat permohonan online lepas neh...inila yg sedang aku usahakan sekarang....

Sebelum ni dh 2 kali present kt user mengikut fasa dan diorang puas hati...dan aku tau ia akan dilancarkan tak lama lagi...tp sblum ni dgr ckp mulut je, kan....tp, hr ni dh dpt emel psl Amanat Dato VC yg akan diadakan pd 10 Feb ni di Dewan baru, Dewan Agong Tuanku Canselor yg boleh memuatkan hampir 4000 orang tu......Semua staf UiTM Shah Alam ni telah dijemput hadir dan semua pelajar tkde kelas hari tu...so, tkde alasan untuk staf tk hdr dengar Amanat VC...

So, ape kena mengena dgn eKebajikan neh? Actually dlm agenda amanat tu, ade terselit "Pelancaran eKebajikan Pelajar".......bermakna pelancaran bagi sistem yg aku sedang bangunkan nilaaaa.....!!!!!!!!!!!.....Kira pelancaran besar-besaranla neh.....Kalo jd ape2 kt sistem neh hr tu...semuanye di atas batu jemala patik.....oh...berat sungguh tanggungjawab ini kurasakan.......dh tinggal beberapa hari lg untuk menyiapkan fasa seterusnye.........actually ade beberapa skrin lg yg aku kena siapkan sblum pelancaran tu...sempatkah??????

Harap Tuhan bantu aku agar dapat menyelesaikan segala2nye sblum tarikh keramat itu menjelma.......TULUNNNNNN..... dahla minggu depan nk blk kg....ingat nk ambk cuti lebih sket...nmpaknye...semuanye perlu diejas semula...waaaaaaaa......

Kalo korang dok kt tpt aku, ape korang rasa agaknye ye? Agaknye sama tk dgn ape yg aku rasa skrg neh? www.tips-fb.com

2 comments:

HaiRe said...

perghh... besar tu sistem...

takpe... sempat lagi boleh siapkan tu...

kalau stuck memana..skype aje.. boleh subcon kan kat aku aa... tapi kena la kasi diskaun sikit beb...

hee hee... hee...

gud luck and hav fun

http://haireman.blogspot.com/

NINIEZANE said...

ok haire....beres...nti aku skype...mekaseh offer...psl discount tu, beres aje...ckp aje nk oder ape...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...