Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Monday, January 3, 2011

Hari2 yg Bz Kembali Bermula...

Kenapa bz? Sebabbbb...........


  1. This is d first day Syahmi msuk sekolah drjah 1. Pg skolah agama, tghari transit, ptg sek kebangsaan plak. Mama yg nuggu dia 1 hr ni pn letih...hrp2 dia tk penat sbb zmn skrg kbnykn pljr mmg cmtu...
  2. Hr ni juga first day si Aasha msk Taska Anak Bestari. So, Luqman dh jd abang yg kena tgkkan adik dia...teacher dia kata dia ok..tk nangis...tp msh tkt2 utk bermain ngan kwn2...dia bnyk tgk org je arini...maklumla first day...
  3. hr ni juga student UiTM dh stat kelas...so, jln kt dlm uitm dan kt s.alam ni dh kembali bz & jem...huh...boringnye...
  4. hr ni juga mama kalut nk kemas beg sape dulu, nk msuk brg mana dulu, maklumla bnyk sekolah dan taska kena pegi...
  5. smlm penat iron 6 psg bju sekolah & 5 psg uniform taska & 4 psg bj kerja mama & papa....(do i need a bibik? mb yes....huhuhu)
  6. smlm juga aku duty kt klj...ade student skt, ade floor yg blackout, ade student yg mntk nk blk kul 4 pg sbb nenek dia meninggal...
  7. So, thats why pg td trbangun lmbat...
  8. Mlm ni jgk aku ade meeting ngan semua Felo dan JPK...bru je hbs kul 12.30 tgh mlm td...
  9. Blk2 trus jemur kain yg aku dh mesin sblm g meeting...& iron baju...&
  10. skrg tulis post ini...........huaaaaa penatnye....
www.tips-fb.com

3 comments:

Hanim Mahali said...

baca pun dah penat... akak memang memerlukan bibik...

Sarah Syazwani said...

penat2...tu lom bisnes ng keje lagi tuh

NINIEZANE said...

hanim : mmg betul pn hanim...tp nk kena kira ongkosnye la plak...

sarah : tu la pasal...keje opis skrg pn dh mkn bnyk, bisnes & nasib baek kelas tk stat lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...