Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Sunday, January 30, 2011

Filem Seram 2011 - KARAK

Masa aku tengok DVD Magika, ada preview citer ni terbitan KRU Studio, macam best & menyeramkan. Dulu masa budak2 ada dengar gak citer pasal hantu kat Karak ni, tak tau la KRU cakap citer ni berdasarkan kisah & pengalaman sebenar, kita tungguuuu la bila filem ni kuar, kita tengok dapat menandingi filem KHURAFAT tak. Seram gak aku tengok trailer filem ni, macam real gak KRU bikin ini filem. Ni leh layan dulu trailer KARAK yg aku cedok dari You Tube.....

www.tips-fb.com

7 comments:

HaiRe said...

aku suka tgk hantu zombaaa aje... otakk otakkk...

banyak sgt crita hantu aaa... menakutkan bebudak aje nie... habis nanti kencing kena berteman...

har har har

http://haireman.blogspot.com/

fatin hanani said...

hehe ohh ok akak..hehe x pa2 :)
thnks ehh :D

NINIEZANE said...

haire: zomba ke zombi? filem skrg dh bnk citer hantu da...

fatin : thanks jgk sudi jenguk sini...

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Cinta Misteri said...

uittt...taktau plak ada citer nih
kena tonton baru boleh banding dgn khurafat
tengokkk seram ke tdk

Ted said...

cite pasal hantu karak ni memang tak telan dek zaman. hehe. Mmg banyak gile versi hantu kat situ.

mintak2 la best cite ni

NINIEZANE said...

cinta : kalo tgk trailer dia, mmg bestla citer ni..hantu dia real punye...

Ted : hrp2 best la, kan? mcm2 hantu ade...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...