Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Wednesday, August 17, 2011

Bukak Puasa kt Thai Fusion Steamboat...

Salam semua....korang pernah dengar tak nama Restoran ni? Tau tak kt mana? Orang Shah Alam mesti tau kan. Atau mungkin pernah tengok tapi kat mana ye? Hehe...meh aku tunjuk gambar depan kedai dia dulu....


Haa, cam tk tk mana? ni la Thai Fusion Steambot kt Plaza Alam Sentral, Shah Alam...

Alaa....kedai kt tepi tu...

Al kisahnye semalam kami pegila berbuka kt situ...aritu kan tk dpt nk makan Johnny's kt Jusco, so, gantila makan steambot kt sini jek...( tu pun sbb nk shopping jeans raya untuk anak2 kt The Store..hehehe)

So, ini pilihan memu steambot dia...

 banyak kan?

 Aku ambik set yg paling besar kt sebelah kanan sekali tu...harganya cuma RM22.90 sahaja....

macam2 ade...Kepah, Lala, Telur Jepun, Sayur 3-4 jenis, telur, ayam, bihun, mee dll...

Ni dia....



Tapi, kami still nak tambah lagi bahan yang nak dimasak...


ni hah...tambah maggi ngan ketam roll...ke ape name benda ni ye?

So, kami pun masakla semua bahan2 tu tadi....


kasi rendam semua itu lauk2 & mee....

and akhirnya kami pun tersandar kekenyangan....hahaha....


pastu, dah kenyang tu, kami keluarla nak balik, kan...pastu terjamu mata la plak tengok baju2 kt situ...cantik2nye...macam baju nk tunang....tapi tkdela aku beli....semalam shopping untuk anak2 jew...
mama punye bajet dah habis....

Ok, habis citer saya hr ni....babai....

Nk tmbh duit raya? Jom klik SINI dan SINI... 






www.tips-fb.com

6 comments:

mama_izz said...

kenapa cam tak prasan ek kedai ni.. :D ermmm...mcm menarik...

niniezane said...

nti tgk betul2 ye...kt sblh dunkin donuts...kira nk msk pintu depanla..dia kt tepi jek..mb sbb tu tk nmpak...

Atia Adina said...

kat sini rsa dia sama tak ngan steamboat kat johny????

niniezane said...

yg kt johnny tk penah rs lg...lbh kurang kowt...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak menyelerakan tp hubby x makan steamboat :(

niniezane said...

elis : oo ye ke...tkpe...kt situ ade gak mkn lain...masakan goreng2...mcm2 gakla ade...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...