Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Thursday, March 24, 2011

Mystery Gift utk Peserta Contest Azam Baru

Hai kwn2....ingat lg tk post aku yg ni, awal tahun lalu?
http://niniezane2009.blogspot.com/2010/12/azam-tahun-baru-2011check-it-out.html

Ms tu baru nk aktif berblog dan aku ade tulis yg kalo ade sape2 wat entry pasai azam baru diorg aku nk bg Mystery Gift, kan? So, dalam reramai tu, ade 3 org yg wat entry dan mereka memanglah org yg bertuah sbb aku dgn murah hatinye nk bg hadiah kt diorg bertiga....!!!!!!

Mereka adelah :

1. Mrs eT - yg tgh sarat pragnant, satu jabatan ngan aku..
2. Mrs Sarah - ex-jiran dan ex-opismate aku dulu...
3. Cik Mah - ex-schoolmate aku ms kt Naim dulu...

So, hadiah semua dh dipos...harap semua akan terima dengan selamatnye...kalo dh terima tu, rjn2la wat entry ye... www.tips-fb.com

2 comments:

eT said...

hehee..tenkiu2...
dah dapat pon hadiahnyer...
entry pon dah siap up...ngeh3...

NINIEZANE said...

hehe...tahniah ye...bnyk tul dpt hadiah..n tq for d entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...