Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Saturday, March 26, 2011

Hari2 Breakfast Mc D....

Nk tau tk, sejak Khamis lepas, ari2 aku bfast Mc D....mula2 tapau, mkn kt opis, pastu hr kedua gi mkn kt sana...pastu smlm ngan arini, Drive Tru aje...

Just spend RM5, kowang akn dpt 2 set Big Bfast FREE.....diulangi...PERCUMA ye.....
Tp, yg pnting skali kowang kena ade kupon mcm ni....


1 kupon leh claim 2 set bfast.....so, kalo 4, maknanye aku leh claim 8 set bfast free....hanye perlu kuarkan modal RM20 shj utk dptkn 8 set bfast bernilai RM56 FREE shj....kalo dh hr2 RM56 Mc D bg kt aku...agak2nye brp ye kalo seminggu? So, sila jgn jeles...korang pn blh dpt mcm aku gak...nk tau caranye, kena PM aku la...
ni la set bfast tu....mcm sebijik burgerla...mmg kenyang...

 tgkla ni....banyak kan....? semua ni free ajek... sekali lgi...SILA JGN JELES YE....hehehe
 nila yg diorg bg dlm set tu...
 dan ini...ready untuk makan daa ....
 ni la milo ais gelas besar yg aku oder utk cukupkan RM5 tue...
 tgkla tu...penuh atas meja...2 hr ni tkyh masak...mkn Mc D jek...
bestnye menjamu selera dgn Mc D free....yumyumyum.....

So, sape2 nk bfast free cam aku, leh bg emel add korang kt ruangan komen, nti aku emelkan kupon tu....aku pn tknkla mkn free sengsorang, kn....hehehe....ade 4 hari lgk...smpai 31 Mac ni je tau....lps tu tkde dah....

*Thanks to Din yg brtanggungjwb memaklumkan promotion ni pd kami di team eHEP....memang terbaekkk la Din...
www.tips-fb.com

5 comments:

cik mah said...

one_lk@yahoo.com

Zue Cancer said...

hehhehe....mmg kenyanh hbis makan mc d. sampai betambah2 berat badan i hehheheh

tiefazatie said...

best kan sis...hihi..ifa pun dah guna kupon tue..

btw..sama2 kak...=)

Cik Dya said...

waaa..bestnye...citer laa camne nak dapat kupon mcD tu....hehe..

sis,saya tag kamu untuk join GA chocolate saya.Jom join ramai2.Hadiah sangat menarikk :)

NINIEZANE said...

cik mah : dh claim ke blum kupon tu?

zue : hehe..ye ke...akak tk naik2 pn berat..jgn mare...

ifa : ifa pn dh guna ek? kt mc d mana tu?

cik dya : bgla emel add..nti akak fwdkan kupon tu...ok...trima kaseh invite...nti akak join ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...