Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Thursday, December 30, 2010

Contest: Azam tahun 2011



Sempena tahun baru yg bakal menjelma jam 1.00 tgh mlm nih, aku nk join satu contest mengenai azam baru. Tgh bukak blog Kancil Biru td, trnmpak 1 iklan contest dr Mat Joe....sini iklan dia...

So, apa yg perlu aku buat adalah nyatakan apa azam tahun baru 2011 nanti. So, azam aku bnyak..tp antara yg terpenting adalah nk tingkatkan sale untuk bisnes online aku...Paradigma Resources...


Kt blog ni, mcm2 aku jual...rajin2la berkunjung ke sini ye....

Lg 1 azam ialah nk tngkatkan income melalui berblog neh...thats mean kena slalu update blog utk dptkan buffered earning yg tinggi....teringin nk jd cam bloggers2 otai spt Hanis Zalikha & Ben Aashari...ada followers ramai & slalu dpt trafik yg tinggi...so, acc nuffnang diorg pn mesti lebat, kan....

Rasanya itu sahajalah azam tahun 2011 aku yg nk share kt sini....adios...doakan aku brjaya dalam contest nih...

contest ini dianjurkan oleh Matjoe dan turut ditaja oleh Eyriqazz(rm 50) Kak Ina KL (cookies rm50)  AbangEnsem (6 ebook, rm120), Kak Yon (3xrm10 topup, rm30) dan Tinihani (4 ribbon brooch, rm20)'  www.tips-fb.com

2 comments:

Matjoe said...

sincere thanks coz join my contest. hope berjayalah apa yg diazamkan. jgn lupa like the pictue di page matjoe.com

eT said...

dah like...
meh upah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...