Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Saturday, December 25, 2010

500 BLOG!


Ni first time saya join contest selama berblog dh hampir setahun...actually sblum ni saya bukan aktif sgt berblog...tp sejak akhir2 ni jd rajin lak update blog...sy slalu follow blog Ben Aashari ni sbnrnya...dia slalu wat contest utk tlg naikkan rating blogger2 baru...sblum ni sy slalu tk berkesempatan nk join...but kali ni sy nk join jgk...sy jadi blogger ni sejak pindah ofis baru, sejak tgk semua kwn2 seofis ade blog...then tkkan saya tkde?
So, sy dh create 2 blog yg slalu sy update...blog ni dan blog online business saya iaitu Paradigma Resources .
Sy pn nk follower sy jd rmai mcm blog Ben...tp siapalah saya...huhuhu...tp tkpe...mb ini permulaan utk menaikkan rating blog saya di mata blogger2 semua.....salam perkenalan semua...& terima kasih Ben Aashari... www.tips-fb.com

16 comments:

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

NINIEZANE said...

hi, kta dh jenguk blog awak & dh jd follower...salam perkenalan...

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

mary ann ;) said...

haiii..jengah dari segmen abg ben jugakk..

follow sini ya, jemput singgah belog saya pulak ;)

NINIEZANE said...

papa mifz & mary ann : tq jenguk sini...nti sy follow semula

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenalan dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Qaseh dalia adelia said...

chaiyok2 sis...

Ummi Izzah said...

salam kenal dari saya ...

Sunah Mohammad said...

salam kenal juga~ dari geng 500 Blog~

NINIEZANE said...

mekaseh semua...nti sy lawat anda semula ye...slamat berkenalan....

Awangku Johan said...

salam kenal dari saya..
saya jg merupakan dr segmen ini..
folo blog kamu yaa..
jemput singgah dan folo blog saya

NINIEZANE said...

trima kasih en awang...nt sy folo smula...

A£iA said...

blog sis menarik juga !

NINIEZANE said...

hehe...mekaseh alia...rjn2la jenguk sini...

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...