Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Wednesday, November 17, 2010

Layanzz...

Post kali tkder citer sbnrnya..tp nk share gmbr2 yg aku ambk sblum ni...Dh lama smpan...tk smpat nk msk post baru jek...so, sementara ade mood nk berblog ni, hr ni aku masuk 2 post skaligus...hehehe...so..layanzz...

 Ni gmbr workstation baru aku...tp sebenarnya dh berbulan2 dah...hehehe...
 Ni plak gmbr Abg Long ms Graduation Day dia hr tu...diabadikan di CPU Mama di ofis...
 Ni plak gmbr Aasha pkai tudung...percubaan nk buat peace...
 macam ni ker, mama?
 erm, tkpelah...tk jd nk wat peace...
(tdg ni sbnrnya, anak tdg mama yg dipinkan utk dipkai oleh Aasha)
 ni plak gmbr papa & anak2 ms gi i-CITY minggu lps...
susah sgt nk tgkap gmbr papa..yg ade ni pun gelap..maklumla kt i-CITY..

 Aasha...presenting..kami rappers yo....
 percubaan nk wat peace lgk...
 akhirnya...ini yg kuar....huhuhu

 dan ini....yeehaaaa......
 testing2...cmne nk wat ni...susah tulla...
 mcm ni blh mama? ni lak lokheman...yg nakal...
ni gmbr 3 beradik...ngan abg long yg seksi..ms ni baju tido sz dia tkde...

layanzzz....



www.tips-fb.com

2 comments:

Atia Adina said...

macam2 telatah anak2 ni kan????

Ninie said...

ye ad...fenin dibuatnya..ad dh ada anak 2 nti bru dpt rasa...apa2 pun, merekalah penghibur di kala duka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...