Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Tuesday, October 5, 2010

Cerita Ceriti

Salam, hr ni nk cerita psl ms bulan pose aritu ada beli sofa baru utk raya...kaler hitam...ni gmbar dia...hehehe...

Sebenarnya ada niat nk buat open house raya ni, tp fikir2 balik, tk ckp kakitangan, dgn anak2 lg, penat gak tu...aku bkn ada maid...anak2 plak jenis suke ngaco aku buat keja...tk pandai nk buat hal sendiri....so, terbantutlah hasrat itew....tkpelah..mb raya thn dpanla aku buat, bila ekonomi dh stabil skt...bila dh ada pembantu...hihihi...(cdg nk ambk maid thn dpn)...tgklah cmner...

Ni plak citer ms lps gi open house kt umah Boss aku 2 mggu lepas ( dh lama dh, bru nk citer, huhuhu). Kami pg Sek 2, bwk Luqman gi klinik Anis sbb dia demam. Pastu sggah mkn kt Foodcourt kt situ, pastu adela sorang mamat ni dtg offer nk lukis gmbr anak2 aku...mula2 nk lukis gmbr Aasha sorang je, kos RM15, pastu Aasha ngan Luqman, RM25, pastu aku pkr alang2 nk lukis, lukisla tiga2 skali, nti tk adil lak..so, dia offer RM40...Aku pn tawar RM30, RM10 sorang, dia pn kata oklah, tp kena tggu 20 min. Ms tu dh pkl 7, blhla...tggu skjap...So, after 25 min, dia pn dtg tnjuk hasilnya...korang rs ok tk?

Aku tgk muka semua lbh kurang sama, rambut jek lain2 sket...bolehla...so RM30 melayang...kira sedekahla kt dia...nk cr mkn kan...kira tlg orang Melayu lah ni....

Ni plak gmbr2 anak2 aku yg tersayang, ms tgh tggu papa dia blk, ms nk kluar weekend hr tu, layan....






Ahad lepas , ada Dinner Kolej Melati, tema Skynight, kaler biru putih. Tp aku tkdela plak gmbr ms dinner tu sbb semua guna kamera org lain. Tp gmbr hadiah yg dpt mlm tu adela....ni dia...




Habis citer utk kali ni...jumpa lg...tata.... www.tips-fb.com

4 comments:

Aidanisme said...

comel la anak dara kak wan tu....

NINIEZANE said...

hehehe...mekaseh..nk berbesan ke?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pernah gak dulu lukis gambar kat pkns dengan orang bisu tepi mcD tu.cantik hasil dia.rm10 jugak sekepala hitam putih.

NINIEZANE said...

oo..ye ke...tp ni org normal yg lukis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...