Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Monday, September 20, 2010

Citer Time Raya 2010

Salam, dh lama tk tulis blog...tk sempat sbnrnya...bnyk sgt komitmen n keja nk kena buat...

Sebenarnya ada bnyk perkara yg berlaku sepanjang bulan pose aritu...tp tk smpat nk update dlm nih...First skali aku nk share psl...gmbr aku jdk model dh masuk Pa n Ma Sept hr tuh...Ni antara yg smpat disnap...






Ms nk gi photoshoot arituh, actually last minute dpt job by pemilik Mumdreams, my best friend, Amilin Husni...but i try my best to suit the time...baby tu pinjam anak org lain sbnrnya...sbb dia nk baby umur 1 thn ke bwh...

Citer psl raya...rutin yg biasa je berlaku...klau time giliran seme adik-beradik aku blk raya kt kg, mesti aku kena tidur kt umah mertua, sbb blk dh tk ckup, bglah kt diorg, maklumla umah mertua aku dkt je..5 min dh smpai...So, utk rumah mertua, aku mskkan rndng daging dan rebus ketupat nasik, then adik ipar aku ade tempah roti jala.

Umah mak aku plak, kakak ipar + mak aku sediakan rendng daging gak, nasi dagang...dll

Smpai kt umah mak aku pg tu, kami bergambr 2 family besar ayah aku dan bpk sedara aku...ni gmbrnya :


Pastu gmbr kami 1 family plak (purple + pink):


Dan lain2 gmbr.....

Kanak2 riang...

adik2ku...with anak sedara...


my family...tp family aku yg tkde..sbb tk smpai lg...

Ma dan We yg tersayang...

Sekian dulu utk kali ni....jumpa lg...
www.tips-fb.com

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah besarnya keluarga dia :) my hubby mesti tak sanggup pakai pink :P

NINIEZANE said...

hehehe...bolehla..adik beradik 7 org..adikberadik sepupu 8 org...tu pun ade gak yg tkde ni...baju pink?...sbnrnya wan yg belikan bju tu utk hubby..dia tktau pn..pastu jumpa plak baju utk anak2 sama kaler...tp sbnrnya kaler tu purple..bkn pink dh..

Mazian Muslim said...

wah meriahnya..raya sakan ya

Ninie said...

hehehe...blhla...

Kancilbiru said...

ramai betul ahli keluarga hang...hihi

NINIEZANE said...

tulah..adik beradik sbnrnya ada 11 org..tp tggl 7 org je yg ade...klau tk, lg ramai...

deqlis said...

singgah sini...wah! adik beradik 7 org mmg meriah kan?? suka tgk gambo reramai tue..:)

NINIEZANE said...

tq singgah...seronok rmai2...sbb bila dh kumpul ramai2 tu...sgt meriah jdnye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...