Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Monday, October 31, 2016

JOM UBAH KEHIDUPAN ANDA BERSAMA TUPPERWARE BRANDS!

Salam November semua....

Ada yang masih mencari-cari peluang pekerjaan? Jom jana income bersama kami di Tupperware Brands.. this is real business..ramai yang dah berjaya mengubah hidup 360 darjah termasuk saya sendiri. Saya ingin membuka peluang agar lebih ramai yang berjaya mengubah kehidupan masing-masing.

Apa yang anda akan dapat apabila menyertai kami?

1. Of course income tambahan. Anda tentukan income anda sendiri. Nak 500? 1000? 10000? 30000? Anda yang tentukan. Nak lebih, usaha mestila kena lebih jugak kan? Tupperware tidak pernah gagal bayar komisyen atas usaha kami selama ini.

Image result for duit


2. Free VVIP Trip ke Oversea setiap tahun. Trip bersama Tupperware adalah trip VVIP, bukan trip bajet @ backpackers. Terlalu banyak surprise sepanjang percutian. We feel so special. Kalo dah pegi sekali mesti nak lagi.

3. Free Kereta dengan duit minyak - walaupun hanya kereta Honda, kami bangga membawa logo Tupperware yang melekat di kereta ke mana-mana sahaja. Ia adalah stokis bergerak kami. Dalam masa hanya 10 bulan anda boleh capai kereta FREE dari Tupperware!
4. Self Confidence - Tupperware akan mengajar anda bagaimana membina keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai. Bagaimana mahu buat demo, parti, rally dan sebagainya. Semuanya PERCUMA! Dari seorang yang takut bercakap di hadapan audiens, sekarang saya sudah menjadi seorang yang berani!


5. Hadiah Tupperware PERCUMA - Setiap bulan akan ada challenge dari HQ yang menawarkan hadiah Tupperware PERCUMA jika kita mencapainya. So senang je nak kumpul Tupperware FREE. Anda juga akan dapat banyak hadiah/penghargaan dari leader masing-masing jika mencapai sesuatu challenge.KAMI SUDAH BUKTIKANNYA! KINI GILIRAN ANDA PULA!

Jika berminat, boleh whatssap Ninie ke 012-3007313. Jangan lupa Follow FB Nini Ezane ya.www.tips-fb.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...