Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Wednesday, January 11, 2012

Aku Dah Dapat Voucher Buku RM200...Korang Ade?

Hehehehe....ni ayat kasik hangat siket....dah tentu korang yang bukan student IPT tak dapat kan.... aku kan student, so, dapatla..... Gomen kasik ni nak suh beli buku....tp aku skrg tgh exam, nak beli buku hape? Maknanya buku untuk next sem la...expired  31 Mac, so sempatla nak beli buku bulan  3 nanti...

Thank you kerajaan....nilah baru dinamakan RAKYAT DIDAHULUKAN.....terasa gakla tempiasnya... aritu dapat RM100 untuk anak sekolah...tapi RM100 tu sebenarnya tak cukup pun...baru dpt sepasang baju sekolah rendah dan baju sekolah agama...tu pun mamanye ni kena topup...tapi oklah kan...daripada takde....sekurang2nya kerajaan membantu.... apa2 pun aku amat berterima kasih di atas bantuan2 yg telah diberikan....SYUKUR ALHAMDULILLAH....

Nilah voucher buku tu....SILA JANGAN JELES....(macam2 boleh beli kat koperasi tu tau, bukan buku je)...hehehe....

www.tips-fb.com

11 comments:

eT said...

selain koop xleh guna ke voucher ni??

e.l.i.s.s.m.i.e said...

novel ombak rindu ada tak dijual ? hehehehe

niniezane said...

boleh, tp kt kdai2 buku terpilih jela... tp tk tau kedai buku mana lg yg join...nt lehla try tanye

niniezane said...

tak taula...kena g carik...hahaha...tp novel mmg ade jual situ...

Kancilbiru said...

punya la ramai beratur....huhuu...

niniezane said...

niza : g ambk kt zon 3 gak ke? ms wan g td, tk ramai pn...

CikPuanHaLia said...

mcmana blh dapat voucher tu? bestnya..

niniezane said...

cikpuanhalia : semua student ipt dpt voucher ni... nini ambk part time...sbb tu dpt jgk...hehe...

Dunia Baru said...

fush.....bagus..baguss

haire kahfi said...

aku pun dah ambik voucher ni... tinggal RM50 aje nak habiskan minggu depan nie...

buku malas nak beli, semua aku pinjam library...

http://www.hairekahfi.net/

niniezane said...

aku pn sama, tggl rm50 jek lg...ntla nk g mph, hbskan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...