Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Thursday, October 13, 2011

OFIS BARU SAYA...SELESA SANGAT!!!

Salam kawan-kawan....ofis saya baru je renovate tau...so, jadik lebih luasla sikit...sebelum ni semua yang datang melawat cakap sempittnyaaaaaaa....sekarang semua dah cakap luassssnyaaaaa....hehehehe....

Kami tkde ubahsuai pun partition....masih lagi gunakan yang sedia ada....cuma ejas kedudukannya sahaja.... Keluarkan 1 partition...tmbah meja panjang, pastu siap ade meja untuk letak extra pc...jajan-jajan dan barang perhiasan lagik....tak caya? meh tgk sini......( tapi, janganla ade yang jeles plak tau...hehehe)....

ni la partition saya...luas tak?
close up sket...apala yg saya tgh buat tu ek? hehehe...
ni kat side kanan meja saya....

ni lak kat side kiri....
close up sket...mari kita tgk apa yg ada kt sini...(macam2 ada....hehehe...)
ni lak colleague baru saya...Pn Zainab @ K Nab...

ni lak tempat Boss baru saya, K Yati...
ni meja untuk letak pc untuk entertain user...

dan...nilah meja untuk kami bersantai, makan2 (abaikan kotak kt bawah tu)....
tapi yg pastinya kena sentiasa kemas.....
barulah sedap mata memandang...tak gitu?
Ok, itu sahaja nak share kali ni....best tak ofis baru kitorang? 

www.tips-fb.com

4 comments:

nurkaloi said...

syoknyer
tmpat n meja kaloi sgt bersepah ngan barang2 hahah
takde masa nk kemas2
nak tggu sbtu ahad bru bleyh kemas
tp sbtu ahd kan wktu rehat heheh so memang tak laaa haha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak kemas :)

niniezane said...

kaloi : biasala tu...kalo dh bz sgt..mesti tk smpat nk kemas, kn?

elis : tq...kali ni selesa skt sbb bnyk laci tmpt nk simpan barang...

Sarah Syazwani said...

kenangan..kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...