Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Monday, May 9, 2011

Sekitar Lawan Bowling Kelab PROKOM

Alkisahnya, aku ni baru kali kedua main boling. Ms 1st dulu ms zmn bujng, mb dh 10 thn kot tk sntuh bola boling...so, kena excuselah kalo aku tk pndai main....tp dptla gak 3 kali strike...cumanya ade bebrapa kali gak dpt telur ayam...sbb tu lah jatuhan pin aku tk brp bnyk....huhuhu...

Ni aku nk share gmbr2  aritu....

ni hamper yg bakal pemenang dapat....

ni lane yg bakal kami main...

 tgh check bola ok ke tak...hehe...yela tu...

lontaran dari wan rosni....hahahaha....strike tk?

ngan k sal yg bnyk kali strike...terrerla k sal ni....

ms ni plg tkleh blah....aku tergelincir, trus trduduk kt situ....ade lak yg smpt snap gmbr...

ms ni sesi bergmbr....tgh susun2...

ramai gak yg dtg bermain dan memberi sokongan moral...tq2...

ni la group kami, in maroon color...

tq to Husain, Sham & K Sal yg sgt happening....

ni gambar medal yg pemenang dapat & voucher free basuh keta dari Tip Top Services Auto Spa

Sekian............
www.tips-fb.com

6 comments:

Dunia Baru said...

pehh..best tu main bowling...siap leh duduk ats lane tu...tu dh terror giler...shalin pun tk penah wat mcm tu..heheheh...


kak sal tu mcm kenal jek...

niniezane said...

hehe...tu la pasal...mmg tersgt terrer & gilelah...huhuhu

~hAKim ZaiLAn~ said...

ok la tu kak lama tak main 3 kali strike..saya yg bnyk kali main pun pling bnyk 2 strike je..haha

niniezane said...

hehe...ye ke...strike yg tk disangka2....hahaha...

..... said...

sedih tau..mintak advance pon tak bg...so..resign awal2...jd cikgu taska jap la kak...sementara dapat kerajaan...taknak la keje kat office wat saket hati...

niniezane said...

ye ke...takpela siti...sabarla ek...dugaan hidup di dunia ni penuh pancaroba...cheewah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...