Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Saturday, February 12, 2011

Fashion Show at UiTM Academic Conference 2011


Ni aku nk citer pasal Fashion show ms kt Academic Conference Jumaat lepas...event ni start lbh kurang kul 4...designer n model sume terdiri dr student dr Fac of Art & Design UiTM....designnye canggih2....antaranya :


 sorila..gmbr ambk dr jauh jek...ni fesyen ape korang rasa? 
smpai kepala pn tenggelam..hehehe
tk silap aku...konsep raja2 melayu...

 ni salah satu design dr konsep raja2 melayu td...dpt ambk gmbr dr blkg jek...

 ni time model kuar bersama designer...

 yg ni konsep letusan bintang...fesyen yg aku rs menjadi faveret hr tu...

ni pn dr konsep yg sama....design yg plg aku suke....

 ni antara 3 koleksi konsep letusan bintang...

 inilah designer dia...

 ha...ni designer utk konsep raja2 melayu td...kecil molek aje orgnye...

 yg ni lak...rasanye rekaan konsep kepala perahu...(ade jgk ka?)

 yg ni pn salah sorang designer ngan model yg menggayakan rekaan trbaik beliau...

ni time semua model & designer dah kuar rmai2 kt pentas...time dh nk abes...

So, for the conclusion, aku just nk share yg UiTM telah melahirkan rmai designer2 trkenal spt 
Rizalman, Radzuwan Radziwil, Hatta Dolmat dan ramai lagi...
dan...yg kt atas ni antara pelapis2 diorg...

tp satu yg aku tk phm...bju yg direka tu mcm tk logik utk dipakai...tp mb utk fashion show jela kot...
so..ape pendapat korang?


 hi...just interprem...aku n adik siti cayang....

www.tips-fb.com

3 comments:

Kancilbiru said...

artis memang suka la baju pelik2 tu...buat p malam anugerah...:P

Ina said...

bestnya tengok fashion show..
http://inanazir.blogspot.com

Zue Cancer said...

nak jugak letak gambar siti hahaha..pelaris eh?hehhe kidding2!!!

kak clear je gambo...kat fon siti tak clear so tak wat entry ni huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...