Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Monday, December 28, 2009

The Best Body Massage at Cendana...

Hai...sambung citer...semalam aku rasa sgt sakit2 badan disbbkan bnyk faktor...actually dh lama nk berurut, tp tk jumpa org, masa dan tempat yg sesuai...
Pastu plak, Sabtu lepas gi Genting, lenguh tangan duk berdukung si Batrisyia...
dia kalau tempat orang ramai..memang tknk jalan punye...

Nak dijadikan cerita...semalam, aku tanyala kwn2 sapa yg nk pegi berurut. Pastu along ckp dia pun nk pegi jgk. Pastu aku surfla internet, jumpala dua blog yg menceritakan testimoni mereka selepas pegi buat rawatan spa di Cendana, kt Sek.7, Shah Alam.

Actually aku dh tau lama tmpt tu, cuma tk pernah cuba lg. Tp lepas bc testimoni diorang tu, cpt2 aku call nk booking body massage untuk tengahari semalam. Tapi malangnya dia ckp, hanya ada sorang je tkg urut buat masa tu sbb yg sorang lg cuti. Jd, tk dptla aku nk pegi urut serentak ngan along. So, aku decide utk pegi dulula, suh hubby aku htrkan. Dia beres jek...

Then dlm kul 1.30 aku smpai sana. Aku disambut oleh kakak yg angkat tepon ms aku call. Dia mtk aku tanggalkan kasut dan tukar dgn selipar spa dia. Then dia mtk aku simpan handbag kt dlm loker berkunci dan mtk aku tanggalkan seme brg kemas. Pastu aku diminta msk ke dalam bilik yg agak suram dan diminta menukar baju dgn kain batik yg telah disediakan.Satu hal yg special, kt tmpat nk urut tu (mcm katil single) kt bhg kepala tu, dia buat lubang, pastu dia gulung towel jd mcm donat utk lapik kepala, tapi sebenarnya utk letak muka kita time meniarap..Di bawah lubang tu plak, dia letakkan mangkuk berisi bunga2 herba utk kita cium sambil2 diurut.

Dengan alunan muzik yg sentimental, maka bermulalah sesi urut. Aku tknk citer detail psl sesi urut ni, tapi kesimpulannya...memang sgt sedap sbb dia pandai cari urat dan tumpukan pada tapak kaki. Urutan di badan dan kepala pun sangat sedap.

Nk dijadikan cerita, disebabkan akak tu pandai urut (nama dia k.sal), aku baru terniat nk book dia klau lain kali nk urut lg...tp yg tk bestnya..dia dh last day smlm...sbb dia nk bukak spa sendiri kt Ipoh...

Aduss...baru jumpa tkg urut yg sedap, dh nk pindah plak...tapi dia ada ckp, klau betul2 nk book dia, dia blh bincang ngan boss dia utk aturkan beberapa hari dia dtg buat part time kt situ...fuh lega...

So, kesimpulannya, aku nk rekomen kt korang seme klau ada nk gi spa, pgla kat Spa Cendana ni sbb dia ada rawatan pakej dari hujung rmbut hingga ke hujung kaki....mesti korang puas hati.....


www.tips-fb.com

2 comments:

nizaa said...

mcm penah dengar..kedai baru bukak ke nih?

http://mumdreams.com.my/onlinebutik/

niniezane said...

takla...dh hmpir 2 tahun...tapi kt bangi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...