Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Wednesday, February 5, 2014

Bagaimana Tupperware Brands Mengubah Hidup Kami...


Syukur Alhamdulillah....rezeki dari Allah, sejak join Tupperware Brands, rezeki tidak putus2...Hari ni Ninie just nak berkongsi bagaimana Tupperware Brands mengubah hidup kami sekeluarga....

First of all, of courselah dapat pakai barang Tupperware, dapat transform semua barang kaca dan tipuware semua ke barang Tupperware...tak payah kuar modal pun beli barang Tupperware yang nak guna sendiri ni, sebab semuanya Ninie dapat hadiah!!!! Setiap kali kita rank up & achieve challenge, bertimpa-timpa hadiah dapat, dari upline, leaders, BCO & HQ.... memang kita akan sentiasa dilimpahi hadiah Tupperware....memang tak payah beli pun..hihi..

Ni antara koleksi hadiah yg nini dapat :




So, kita gunalah kt rumah macam ni :





So, bila kita pakai barang Tupperware, kita sendiri dapat feel bestnye pakai produk nih...kerja-kerja memasak pun jadi mudah dan senang, cepat...lebih2 lagi kalo pakai Nano Water Filter, semua makanan dapat dibasuh dengan air yg dah bertapis dan of courselah bersih kan... dan satu lagi kalo guna periuk dari Tupperchef, semuanya jimat, jimat minyak, jimat air, jimat gas, jimat masa....pendek kata semuanya jimatlah...berbaloi sangat melabur beli set Tupperchef nih...







Dan secara automatiknya kita dah pun mengamalkan cara hidup yang sihat kerana barang Tupperware selamat dari bahan kimia merbahaya...kos dapur pun jimat sebab lauk-pauk segar boleh simpan lama dalam freezermate! Sebulan pun ikan segar lagi...masih boleh masak macam biasa!...Betul....tak tipu ni...hehe... lepas tu kalo nak simpan makanan yang dah masak, kita ade set of Square Round yang mampu mengekalkan kesegaran makanan tersebut walaupun disimpan berhari2...tinggal bukak dan panaskannya sahaja! Mudah kan?






Kita juga ada set One Touch yang akan berbunyi 'tap' bila ditutup.. Senang nak ajar anak2 nak tutup bekas ni. selagi tak bunyi 'tap' tu maksudnya tak rapatlah tu...hehe...One Touch ni sgt sesuai untuk kita simpan gula, susu tepung, milo dan sebagainya...memang sangat kedap udara...susu tahan berbulan2 dalam bekas ni...




Kita ada satu lagi bekas yang sangat menjadi faveret semua orang iaitu Tall Canister...bersaiz 10 liter, mmg sgt besar dan sesuai untuk simpan keropok...pendek kata, sekali goreng keropok, boleh simpan berbulan2 dalam ni...memang keropok kekal rangup jika bekas ni sentiasa ditutup rapat...tk percaya? Kenalah cuba dulu...tak cuba tak tau kan?



So, bila kita dh biasa pakai produk ni kat rumah, secara automatik kita dah boleh didik anak2 kita kenal dan guna produk ni dari kecik lagi..so diorang akan tau bekas ni untuk ape, bekas mana yg boleh masuk microwave, bekas mana yg tak boleh masuk peti ais...so, diorang pun akan jadi lebih berdisiplin dalam hidup.


Di samping menjadi pengguna tegar Tupperware, of courselah, kami dah dapat income BESAR  bila join bisnes nih...tak caya? Dah 4 x ganda dari gaji Ninie makan gaji tau!! Best tak join bisnes nih? Memang sangat best!!! Tak terkata...Walaupun penat buat promosi, ambik barang, packing barang, pos barang...tapi kami enjoy je buat...sebab hasilnya sangatlah berbaloi2!!!

So, kita buat kerja apa pun mesti nak income lebat kan? So, dalam Tupperware anda boleh jadi HEBAT, dapat income LEBAT, so semua RANK anda kena SEBAT... so bolehlah jadi seperti kami sekarang ini...RANK UP....RANK UP dan RANK UP... kepada yang baru nak bertatih dalam bisnes ni, anda juga boleh jadi spt kami...yang penting ada USAHA YG BERTERUSAN...BILA KITA BERUSAHA BERSUNGGUH2, PASTI ADA HASILNYA... dalam bisnes ni, ada banyak benda yang kita akan dapat yang tidak disangka2...MEMANG BANYAK SURPRISE!!! BANYAK GILER!!! 1 BY 1 kami dah rasa... so, kami nak semua downline kami juga merasa...so...JOM RANK UP CEPAT2...nak rank up ada strateginya...kena belajar dari sifu2 yg berpengalaman....jangan malu bertanya...

Just nak share, dulu sewaktu kami pernah mengalami masalah kewangan, nak bayar itu tkde duit, nak bayar ini takde duit...kami pernah bercita-cita untuk jadi ORANG KAYA...tapi bukan kaya sangatlah...sekadar selesa...nak beli apa2 pun boleh je tanpa fikir panjang, nak pegi bercuti mana2, pergi aje tkyh nk fkr2 pasal bajet... nak buat jamuan makan2, buat aje...pendek kata, asal duit tu sentiasa ada...Alhamdulillah, Allah makbulkan doa kami sedikit demi sedikit... berkat dari usaha yg beterusan, pengorbanan yang bukan sedikit, HASILNYA SANGAT BERBALOI!!!

Walaupun dulu dah try buat macam2 bisnes, mcm2 MLM, tapi sudah tersurat, rezeki kami hanya dalam Tupperware Brands...datanglah offer lumayan mana pun, hati kami tetap pada yang satu...Insyaallah...

Setakat ini dulu sharing kali ni....so, kalo ade sapa terbukak hati nak join bisnes ni....jom whatsup Ninie laju2 0123007313...


www.tips-fb.com

2 comments:

MAMASUE said...

yeay....hidup ninie =P!

niniezane said...

hehe..Tq Sue...jom join Ninie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...