Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Wednesday, August 29, 2012

Jamuan Raya at Kolej Melati....Happening sungguh!!!

Semalam ada jamuan raya kat kolej kesayanganku, Kolej Melati, as a felo, so, aku bertanggungjawab jugaklah membawa pot luck untuk jamuan tersebut. Jamuan ni sebenarnya menggabungkan sumbangan daripada pihak pengurusan kolej dan semua Peg. Pembangunan Pelajar dan tetamu yang dijemput of courselah staf HEP...

So, kat sini aku nak share juadah yang dihidangkan...memang marvelous & superb sangat....dr segi variety of food, hiasan, kreativiti dan rasanya...memang menjilat jarilah.... tabik spring kat semua akak2 kolej yang bertungkus-lumus membuat persiapan untuk majlis itu semalam....

So, hari ni kita layan gambarnya plak...

Ni antara juadah pot luck yang dihidangkan...kari ayam tu akula yg bawak....jangan tanye sape masak....hehe...  ade roti jala, nasi impit, rendang, bihun dan sebagainya....

Jom kita zoom sket...ade kuah lodeh, lemang, ketupat, apam dll lagi....

Rendang ayam, rendang daging, bla..bla bla...

Site untuk sesi karaoke pn ade....jangan malu2..lontarlah suara anda di sini...

ni meja untuk kuih-muih...

kuih-muih dan biskut raya...

rojak buah..memang marvellouslah...

kuih raya lagi...

ni ole2 untuk tetamu yang datang awal...mcm kenduri kawin plak...

ni lagi ole2 untuk tetamu...kt blkg tu orang kuat...

ni lak...buah2an dan ulam2an untuk nasi campur... nampak menarik...

Sayur campur, pucuk ubi masak tempoyak, ikan kering... marvellous....

Sambal udang & asam pedas ikan, yg paling best...

Ni lak laksa penang....

Ni soto....

bersama orang2 kuat...k nadimah ngan k sal..

Posing sket kt tepi rojak buah....

Posing kt tepi ole2....

Gambar lauk-pauk tadi...

Kerusi untuk tetamu menjamu selera...

Last foto from us....

Amacam, happening tak jamuan raya kat Kolej Melati nih? Aku rasa perfect dari semua sudut...thumbs up untuk semua staff yang terlibat... tahun depan buat lagi ye..

www.tips-fb.com

4 comments:

Eliss Mie said...

meriah sungguh makanannya yer :)

niniezane said...

tulah eliss..diorg ni kalo buat majlis, mmg sgt proper...

Kancilbiru said...

hiasan cantik..makanan pun banyak.. bestnya... :)

niniezane said...

mmg best niza...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...