Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Thursday, April 5, 2012

CEK KEDUA NUFFNANG...ALHAMDULILLAH...

Salam semua, korang dah dapat cek nuffnang? Aku baru kali kedua... kali ni lebih sikit dari kali pertama dulu dan masa yang diambil pun pendek sikit.... ye la dulu blog ni blog baru...sekarang dah lama sikitla...then dah lebih ramai sikit orang masuk...TQVM di atas support semua.... yang penting korang sentiasa suka jenguk blog ni. Kalo ade yang klik iklan nuffnang tu, itulah satu bonus pada aku...Alhamdulillah...TQ...TQ...

So, mesti korang nak tau kan berapa jumlahnya? Takla banyak sangat, tapi lepasla kalo nak buat bayar bil kad kredit ke, bil telefon ke, jadilah kan...

Inilah cek itew..... tadaa......


Korang camne plak? Dah dapat cek nuffnang? Kalo belum, berusaha lagi ye...

www.tips-fb.com

6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

akak tgh tunggu gak ni, dah sebulan pun cash out, tapi tak sampai pun lagik checknye

niniezane said...

ye ke...ni dh kali ke berapa ni kak?

Eliss Mie said...

seronok jugak berbelog dpt duit ni.hehehe

Atia Adina said...

ada baru 3.....

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

ain dzaya said...

murah rezeki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...