Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Thursday, February 9, 2012

Sape Nak Tupperware Free?

Haa...ni aku nak kasi tau....sape nak tupperware free? Ni bukan tupperware biasa2 tau...ni betul2 tupperware yg brand Tupperware punye....(brp banyak kali Tupperware daaa)...

Aku nk offer ni, penerima Tupperware free ni boleh dibahagikan kepada beberapa kategori :

Pertama : dengan pembelian RM300 ke atas barangan Tupperware di Paradigma Resources, leh dapat Tupperware free...

Kedua : dengan pembelian RM500 ke atas barangan Tupperware di Paradigma Resources, leh dapat 2 Tupperware free...

Ketiga : dengan meletakkan link blog Paradigma Resources & buat 1 entry pasal produk Tupperware yang dijual & of course kena followla skali blog ini & blog Paradigma Resources tu...pun boleh dapat Tupperware free...

Keempat : letak banner  Paradigma Resources  yg kt bawah ni kat sidebar blog anda, follow kedua2 blog, letak link Paradigma Resources & setiap minggu buat 1 entry pasal produk kat  Paradigma Resources, so, kalo aku berkenan & berpuashati dengan entry tersebut, setiap kali tulah korang akan dapat Tupperware free!!! So, setiap kali buat entry tu, janganlah lupa maklumkan pada aku dengan letakkan link pada ruangan komen kt blog ni yer....

until 31/12/2011

So, itulah sahaja syarat2nya...boleh pilih nak 1 @ 2 @ 3 @ 4...terpulang...kalo nak banyak, kena wat kerja banyak sikit, terpulang sama ada nak keluarkan modal untuk beli barang ataupun nak guna tenaga dan masa untuk buat entry dan promosi, terpulang....KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA SENDIRI....

Yang penting, aku tengah murah hati nak bagi hadiah kat korang2 yang baik hati nak join Contest nih...(contest ke, erm, bolehla kot...hehe)... So, mesti ade yang tanye, macamana rupe bentuk Tupperware nya kan? Aku tk boleh letak gambarnya kat sini, sebab takut sampai masa, tkde stok plak...sebab Tupperware ni sentiasa ada stok baru yang cun melecun dan disukai ramai... yang pastinye nilai 1  Tupperware tu lebih daripada RM20. Kalo korang kerja kuat, aku bagi lebih, kalo kebetulan stok masa tu ade yang besar2 aje, rezeki koranglah dapat hadiah yang besar dan mahal daripada biasa.... OFFER NI BERMULA SEKARANG DAN TIDAK AKAN BERAKHIR SELAGI AKU TAK KATA STOPPPPPPP!!!!...hehehehe...jangan mare....

SO, BOLEH REBUT PELUANG NI MULAI SEKARANG...kalo nak join, just inform nak buat nombor berapa kat ruangan komen kt bawah ni, then letakkan link untuk no 3 & 4. Untuk no 1 & 2, boleh sms aku di 0176391491  untuk deal barang ape yang korang nak ambk...(jgn lupa, kalo pembelian RM500 ke atas, leh bayar ansuran tau)...

TQVM.... www.tips-fb.com

7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ninie..murahnya hati ninie nk kasi hadiah!...best lak tu.
InsyaAllah,lapang2 atie join :D

niniezane said...

Joinla atie.... Nt leh dpt tupperware free...hehehe

SyUhAdA said...

mnarik nie..insyaAllah, leh join nnti..

SyUhAdA said...

dah wat n3..tp pg sok bru publish..nnti sy bg link ye..

SyUhAdA said...

nie n3nye..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2012/02/kat-mana-nak-cari-tupperware-best.html

ok x?

niniezane said...

Tqvm syuhada.... first peserta yg join...akak dh komen kt page tu ye....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

best jugak tu dpt free :) nak cuba jugak nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...