Pages

My Fan Club...jomla join...

Jom Klik

Saturday, April 9, 2011

Demam FINAL Kini Bermula!!!

Minggu ni  last kelas...bermaksud final pn dh makin hampir....wpun 1 subjek je paper aku yg ade Final, tetap berat sbb paper yg tough, MATH LOGIC....ade sape2 tk terer subjek nih? Leh tlg aku wat revision soklan2 final ?

Mggu ni test Jepun...test ni ibarat mcm final exam jgk ler sbb dia tkde paper tuk final....pastu bz nk wat video Jepun lak...video ni pn 30% tau dlm carry mark....mmg kena wat betul2...lgpun ni dh third stage aku bljr Jepun...sem dpn dh tkde dh paper ni...

So, disebabkan itu, aku tk brkesempatan nk update ini blog...nipun curi2 masa jek...dh rmai yg terjah blog aku dr blog Ben Ashaari...tp aku msh tk smpat nk terjah balik....tp jgn risau...settle seme ni, aku terjah korang balik ye...

Satu lg, psl keputusan Contest Cuti2 Malaysia aritu, smpai arini aku tk smpat lgk nk pilih pemenang, korang sabar ek...aku kena pilih betul2 sbb nk bg hadiah lumayan, kan....so, tunggu.......

Psl bisnes lak, skang ni aku tgh bz lyn customer yg nk oder kasut knk2 NIKE & ADIDAS....korang nk? tp tuk knk2 1-5 thn je tau...aku jual murah2 jek...jom jenguk SINI....

Ok, satu lgk, aku dh dilantik jdk AJK Kebajikan Kelab PROKOM, so, dh bertambahla 1 lg tanggungjawab & komitmen...dan ini bukanlah tugas yg mudah...skrg ni aku tgh bz deal ngan supplier utk tmpahan hadiah utk baby & hadiah birthday ahli...so, tunggu.....buah tgn terbaru dr AJK Kebajikan sesi 2011/2012...yg pasti......bnyk kelainan dan pembaharuan yg kami akan buat utk ahli2.........tungggggggguuuuuuuu......

Ok, sampai di sini sahaja update tuk hr ni....sampai ketemu lagi.....babai........... www.tips-fb.com

2 comments:

Dda Ly said...

wahh chaiyok²..kat sini pon bebudak da exam..tp lg seminggu abis la exam ni..:)

meh ke rumah..
~pray for mawaddah~
keep in touch ye..♥♥♥

NINIEZANE said...

hehe...thanks ye...kitorang baru nk mula...keep in touch jgk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...